pt.thomasjansen@gmail.com

0497 91 15 79

i-fitness Premium Hasselt

Samen met Fitness expert Judy Garcia sta ik bij i-fitness Hasselt in voor de individuele begeleidingen. Dit gaat over Personal training, Small group trainingen en persoonlijke trainingsprogramma's.
i-fitness Hasselt is de achtste en tevens jongste telg in de i-fitness familie en werd volgens het beproefde i-fitness recept gebouwd en uitgebaat. Dit filiaal van i-fitness is het eerste ‘Premium’ filiaal. Premium betekent dat je naast een uitgebreide fitness ook gebruik kan maken van het zwembad en de sauna.
i-fitness Premium in een notendop:
 - Professionele personal trainers
 - Goed opgeleide en vriendelijke werknemers
 - Groot aanbod aan groepslessen
 - Ruime openingsuren: 7 dagen op 7, ook op feestdagen
Kortom, je krijgt er de beste prijs/kwaliteitsverhouding in een premium club.
Daarnaast is er binnen i-fitness een kinesistenpraktijk A'spect. Hier kan je terecht voor kinesitherapie, revalidatie, blessurepreventie en structurele osteopathie.
Meer informatie over i-fitness en A'spect kan je vinden op hun website.

Ben je op zoek naar

een personal trainer?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Personal Trainers Network

Samen met enkele collega-trainers heb ik een netwerk opgericht om onze diensten te kunnen bundelen.
Het ‘Personal Trainers Network’ is een groep van personal trainers die hun officiële diploma behaalden bij Syntra in Hasselt. Hierdoor bent u zeker dat u traint met een gediplomeerde trainer die u zo goed mogelijk zal proberen te helpen.
Elke trainer heeft zijn/haar specialiteiten en karakteristieken. Zo vindt u altijd iemand waarbij u die persoonlijke connectie kan maken. Vertrouwen is namelijk essentieel bij personal training. 
We delen allemaal dezelfde passie voor training waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat. Samen met u zullen we er voor zorgen dat uw doel behaald wordt.
Ga naar onze website om kennis te maken met al de trainers.