pt.thomasjansen@gmail.com

0497 91 15 79

Bootcamp

Een groepstraining waarbij we voornamelijk trainen met ons eigen lichaamsgewicht en kleine fitness-attributen. Dit is een full-body training toegankelijk voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd. De focus ligt op het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen en cardiovasculaire conditie. De training wordt ondersteund door muziek en gemotiveerde mede-sporters! 
Groepstraining is het perfecte antwoord voor wie training graag koppelt aan het sociale gebeuren. Je komt sporten met enkele vrienden, die enerzijds zorgen voor meer plezier tijdens de training, alsook voor sociale druk en competitie onderling.

Individueel

Zoals de naam het zelf al zegt, biedt personal training een persoonlijke aanpak. Dit wil zeggen dat elke training uniek is en individueel afgesteld op uw profiel.
Alle aandacht van de personal trainer is gedurende de trainingstijd gericht op de sporter. Hij zal continu de nodige feedback en motivatie geven.
 

Doelgericht

De sporter en de personal trainer stellen in overleg een haalbaar doel op voor de sporter. Dit doel zal de leidraad zijn voor de begeleiding. Doelen kunnen zeer verschillend en persoonlijk van aard zijn, bijvoorbeeld: afvallen, spieropbouw, algemene fitheid, figuurcorrectie, competitieve (top)prestaties optimaliseren, stressmanagement, revalidatie, …

Motivatie

Voor veel mensen is het beginnen met bewegen een grote drempel. Een personal trainer zal klaarstaan om u op te vangen en stap voor stap alles op te bouwen.
Motivatie begint met het feit dat u een afspraak heeft in uw agenda, waarbij u weet dat de trainer op u staat te wachten. U bent minder geneigd om af te zeggen en zal er alles aan doen om de training zo goed mogelijk te voltooien. 

Uitgebalanceerde levensstijl

Een zeer belangrijk onderdeel van personal training is het inspireren van de sporter om een gezonde, actieve leefstijl aan te nemen. Dit houdt een goede balans in tussen beweging, voeding en ontspanning.
Samen gaan we ernaar op zoek wat dit voor u betekend. Zo kijken we naar de gedragsverandering waarmee u rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding. Een nuttige les waarin u een uitgebalanceerde levensstijl aanleert, die u een leven lang zelfstandig vol kunt houden.

Specialiteiten

- functionele training
- core-stability
- sportspecifieke training
- afslanking
- spierversteviging en spieropbouw
Neem zeker contact op indien u meer wilt weten over personal training.

Personal training

Bootcamp

Groepstraining

 
 
 
Persoonlijke begeleiding waarbij elke training specifiek wordt opgesteld richting uw doelen, limieten en sterktes.
Je wordt continu gemotiveerd en bijgestuurd indien nodig waardoor resultaat is gegarandeerd!
Professionele groeps-trainingen met maximaal 4 personen waarin je samen plezante en doeltreffende trainingen volgt. Sport samen met vrienden, familie of collega's en motiveer elkaar!
We combineren beweging met vriendschap en plezier. Een bootcamp is ontworpen om maximale vetverbranding te stimuleren en om je lichaam sterker en strakker te maken.
De eerste deelname is gratis!

Personal training

We trainen 100% op jouw maat om de trainingstijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. We gaan steeds op een individuele manier te werk in functie van jouw doelstelling.
Elke training is elke keer flexibel en aanpasbaar aan de huidige omstandigheden. We werken aan je zwakke maar ook aan je sterke punten.

Groepstraining

Vind je alleen trainen maar niets?
Bereik je liever samen je doelen?
Dit is eveneens mogelijk!
Stel zelf een groep samen met vrienden, familie of kennissen en ga samen de uitdaging aan. Small group training is mogelijk tot maximum 4 personen zodat de persoonlijke aanpak gegarandeerd blijft.
De groepssfeer zorgt voor zoveel fun dat je vaak amper beseft dat je afziet.
De eerste bootcamp deelname is gratis, klik hieronder om je in te schrijven!
Nood aan meer beweging? Last van een blessure? Competitief je sportprestaties verbeteren? Geen motivatie? Onzeker over de uitvoering van bepaalde oefeningen?
Personal training is de oplossing!
 
Door middel van een intakegesprek wordt een profielbepaling opgemaakt. We bespreken je doelstellingen, sportverleden, blessures, medische achtergrond en dergelijke. Hierdoor kan je trainingsprogramma zeer specifiek en individueel worden opgesteld.